Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık bağırsakin tercih edilir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Panik bar yardımıyla içerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine demetlı olarak değmaslahatmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda değhizmetmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı Montajı Nite Konstrüksiyonlır? Her binanın malik başüstüneğu düz ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde yangın kapısı olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını anayasa kayran, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page